\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 23448 Re: Vierdegraads functie met parameter Hoe los je de afgeleide op als je hem op nul stelt? Rob Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 2 mei 2004 Antwoord De afgeleide is f'p(x)=24x3+9px2Op nul stellen: 24x3+9px2=0En dan oplossen....24x3+9px2=0x2(24x+9p)=0x2=0 of 24x+9p=0En dan jij weer..."Kunnen jullie dan helemaal niks zelf...?" (reklame) WvR zondag 2 mei 2004 Re: Re: Vierdegraads functie met parameter ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los je de afgeleide op als je hem op nul stelt? Rob Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 2 mei 2004
Rob Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 2 mei 2004
De afgeleide is f'p(x)=24x3+9px2Op nul stellen: 24x3+9px2=0En dan oplossen....24x3+9px2=0x2(24x+9p)=0x2=0 of 24x+9p=0En dan jij weer..."Kunnen jullie dan helemaal niks zelf...?" (reklame) WvR zondag 2 mei 2004
WvR zondag 2 mei 2004
©2001-2024 WisFaq