\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 22625 Re: Re: Hoe bepaal je de grootste kijkhoek? Ik kom er niet uit. Ahmed Student hbo - dinsdag 20 april 2004 Antwoord b=arctan(h/x)-arctan((h+a)/x)Wanneer is b maximaal?Als f(x)=arctan(h/x)-arctan((h+a)/x) maximaal is. Dus afgeleide bepalen, op nul stellen, tekenverloop en zie daar een maximale hoek voor een bepaalde waarde van x.Zie ook Kijkhoek - probleemstelling WvR dinsdag 20 april 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom er niet uit. Ahmed Student hbo - dinsdag 20 april 2004
Ahmed Student hbo - dinsdag 20 april 2004
b=arctan(h/x)-arctan((h+a)/x)Wanneer is b maximaal?Als f(x)=arctan(h/x)-arctan((h+a)/x) maximaal is. Dus afgeleide bepalen, op nul stellen, tekenverloop en zie daar een maximale hoek voor een bepaalde waarde van x.Zie ook Kijkhoek - probleemstelling WvR dinsdag 20 april 2004
WvR dinsdag 20 april 2004
©2001-2024 WisFaq