\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 21973 Re: Re: Re: Exponentieel Toch nog een vraag. Wat doe je eigenlijk als je een getal tot bijvoorbeeld -3 of een ander negatief getal doet?? Lisann Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 24 maart 2004 Antwoord a-n = 1/an Dus 5-3 = 1/53 = 1/125 Zo ook a(1/2) = Öa of a(1/3) = 3Öa LL woensdag 24 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Toch nog een vraag. Wat doe je eigenlijk als je een getal tot bijvoorbeeld -3 of een ander negatief getal doet?? Lisann Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 24 maart 2004
Lisann Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 24 maart 2004
a-n = 1/an Dus 5-3 = 1/53 = 1/125 Zo ook a(1/2) = Öa of a(1/3) = 3Öa LL woensdag 24 maart 2004
LL woensdag 24 maart 2004
©2001-2024 WisFaq