\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 21476 Re: Gelijkheid aantonen 1-cosa=sina ? is dit niet 1-cos2a= sin2a kruiselingsoplossen ? dit snap ik niet zo goed manne 2de graad ASO - zondag 14 maart 2004 Antwoord Als de breuken A/B en C/D aan elkaar gelijk zijn, dus als A/B = C/D, dan geldt ook dat A.D = B.C Pas dit eens toe op jouw som. MBL zondag 14 maart 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
1-cosa=sina ? is dit niet 1-cos2a= sin2a kruiselingsoplossen ? dit snap ik niet zo goed manne 2de graad ASO - zondag 14 maart 2004
manne 2de graad ASO - zondag 14 maart 2004
Als de breuken A/B en C/D aan elkaar gelijk zijn, dus als A/B = C/D, dan geldt ook dat A.D = B.C Pas dit eens toe op jouw som. MBL zondag 14 maart 2004
MBL zondag 14 maart 2004
©2001-2024 WisFaq