\require{AMSmath} Gelijkheid aantonen de vraag was niet zo duidelijk kreeg ik terug te horen in een email dus :geef et bewijs van (1-sina)/ cosa = cosa / (1-sina)de breuklijn heb ik nu aangegeven met / en de noemer tusse haakjes en teller zodat er geen verwarring mogelijk is manne 2de graad ASO - zaterdag 13 maart 2004 Antwoord Vermenigvuldig eens kruislings. Dat levert op (1-sinx)(1+sinx) = cosx.cosxDit moet, na haakjes uitwerken, toch iets bekends opleveren. MBL zondag 14 maart 2004 Re: Gelijkheid aantonen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
de vraag was niet zo duidelijk kreeg ik terug te horen in een email dus :geef et bewijs van (1-sina)/ cosa = cosa / (1-sina)de breuklijn heb ik nu aangegeven met / en de noemer tusse haakjes en teller zodat er geen verwarring mogelijk is manne 2de graad ASO - zaterdag 13 maart 2004
manne 2de graad ASO - zaterdag 13 maart 2004
Vermenigvuldig eens kruislings. Dat levert op (1-sinx)(1+sinx) = cosx.cosxDit moet, na haakjes uitwerken, toch iets bekends opleveren. MBL zondag 14 maart 2004
MBL zondag 14 maart 2004
©2001-2024 WisFaq