Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 20585 

Re: Vergelijking met sin

Bedankt voor je antwoord maar nu heb ik dus 4 antwoorden
nl:
x=(1/4)p+k.2p Ú x=(3/4)p+k.2p
x=(-1/4)p+k.2p Ú x=(1,25)p+k.2p
en dat is volgens mij niet de bedoeling.
Zou je misschien willen uitleggen wat ik nu moet doen om op het goede antwoord te komen.

Liefs

Fleur
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 23 februari 2004

Antwoord

Liggen jouw '4 antwoorden' niet allemaal precies een 1/2p uit elkaar? Zodat je met de beschrijving 1/4p+k·1/2p precies alle '4 oplossingen' te pakken hebt, zoals het antwoord in het antwoordenboekje al suggereerde?

WvR
maandag 23 februari 2004

©2001-2024 WisFaq