\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 19800 Re: Vergelijking van cirkels door snijpunt van cirkels hoe doe je dit Jim Va 2de graad ASO - dinsdag 3 februari 2004 Antwoord Schrijf -2x+y-2=0 als y=2x+2 (of als x=...) Vervang in de vergelijking van de cirkel de y-en door 2x+2. x2+(2x+2)2-x-(2x+2)-12=0 Je hebt dan een vergelijking in x die je kan oplossen. Bij elke gevonden x-waarde reken je de y-waarde uit met y=2x+2. Zou dat lukken? WvR dinsdag 3 februari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe doe je dit Jim Va 2de graad ASO - dinsdag 3 februari 2004
Jim Va 2de graad ASO - dinsdag 3 februari 2004
Schrijf -2x+y-2=0 als y=2x+2 (of als x=...) Vervang in de vergelijking van de cirkel de y-en door 2x+2. x2+(2x+2)2-x-(2x+2)-12=0 Je hebt dan een vergelijking in x die je kan oplossen. Bij elke gevonden x-waarde reken je de y-waarde uit met y=2x+2. Zou dat lukken? WvR dinsdag 3 februari 2004
WvR dinsdag 3 februari 2004
©2001-2024 WisFaq