\require{AMSmath} Vergelijking van cirkels door snijpunt van cirkels Bepaal de lengte van de koorde die door de rechte met vergelijking:-2x+y-2=0op de cirkel met vergelijking:x2+y2-x-y-12=0wordt afgesneden. Jim Va 2de graad ASO - dinsdag 3 februari 2004 Antwoord Wat dacht je er van om de coördinaten van de snijpunten van rechte en cirkel te berekenen? Je kunt dan de afstand tussen deze twee punten berekenen. WvR dinsdag 3 februari 2004 Re: Vergelijking van cirkels door snijpunt van cirkels ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal de lengte van de koorde die door de rechte met vergelijking:-2x+y-2=0op de cirkel met vergelijking:x2+y2-x-y-12=0wordt afgesneden. Jim Va 2de graad ASO - dinsdag 3 februari 2004
Jim Va 2de graad ASO - dinsdag 3 februari 2004
Wat dacht je er van om de coördinaten van de snijpunten van rechte en cirkel te berekenen? Je kunt dan de afstand tussen deze twee punten berekenen. WvR dinsdag 3 februari 2004
WvR dinsdag 3 februari 2004
©2001-2024 WisFaq