\require{AMSmath} Parametervoorstelling Voor mijn PO voor wiskunde B1 moet ik een som oplossen waar ik helemaal niet uitkom, namelijk deze: De kromme K is gegeven door x= 2cos t y= 1+ sin 2t Met t op [0,p] K is de grafiek van de functie f: x - 1+xÖ(1-.25x2) Bewijs dit. Alvast bedankt. Pieter Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 25 januari 2004 Antwoord Vul voor x=2cost in y=1+2cost·Ö(1-cos2t) maar ook y=1+sin2t En jij moet nu laten zien dat deze twee gelijk zijn. Met vriendelijke groet JaDeX jadex zondag 25 januari 2004 Re: Parametervoorstelling ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Voor mijn PO voor wiskunde B1 moet ik een som oplossen waar ik helemaal niet uitkom, namelijk deze: De kromme K is gegeven door x= 2cos t y= 1+ sin 2t Met t op [0,p] K is de grafiek van de functie f: x - 1+xÖ(1-.25x2) Bewijs dit. Alvast bedankt. Pieter Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 25 januari 2004
Pieter Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 25 januari 2004
Vul voor x=2cost in y=1+2cost·Ö(1-cos2t) maar ook y=1+sin2t En jij moet nu laten zien dat deze twee gelijk zijn. Met vriendelijke groet JaDeX jadex zondag 25 januari 2004
jadex zondag 25 januari 2004
©2001-2024 WisFaq