\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 18918 Re: Cyclometrische functies ok heb een soort gelijke vraag als de 3 oef wat is de oplossing want met wat u gegeven hebt geraak ik er niet om het te bewijzen dank bij voorbaat "xis een element van(-1,1):cos(2bgcosx)=2x2-1 Filip 3de graad ASO - donderdag 15 januari 2004 Antwoord Dit IS gewoon dezelfde oefening als die uit je vorige vraag. cos(2a) = cos2(a) - sin2(a) = cos2(a) - (1-cos2(a)) = 2cos2(a) - 1 Stel nu a=bgcos(x)... cl donderdag 15 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ok heb een soort gelijke vraag als de 3 oef wat is de oplossing want met wat u gegeven hebt geraak ik er niet om het te bewijzen dank bij voorbaat "xis een element van(-1,1):cos(2bgcosx)=2x2-1 Filip 3de graad ASO - donderdag 15 januari 2004
Filip 3de graad ASO - donderdag 15 januari 2004
Dit IS gewoon dezelfde oefening als die uit je vorige vraag. cos(2a) = cos2(a) - sin2(a) = cos2(a) - (1-cos2(a)) = 2cos2(a) - 1 Stel nu a=bgcos(x)... cl donderdag 15 januari 2004
cl donderdag 15 januari 2004
©2001-2024 WisFaq