\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 18870 Re: Simpele vergelijking sorry sorry het is natuurlijk 0,95Y + 0,05X = 300.000 Remco Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 14 januari 2004 Antwoord Hallo Remco, Met de combinatie methode Met de GRM Maak in de eerste en de tweede vergelijking y vrij Y1=(200000-0.9X)/0.05 Y2=(300000-0.05X)/0.95 venster instelling [0,300000]*[0,400000] optie intersect wl woensdag 14 januari 2004 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
sorry sorry het is natuurlijk 0,95Y + 0,05X = 300.000 Remco Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 14 januari 2004
Remco Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 14 januari 2004
Hallo Remco, Met de combinatie methode Met de GRM Maak in de eerste en de tweede vergelijking y vrij Y1=(200000-0.9X)/0.05 Y2=(300000-0.05X)/0.95 venster instelling [0,300000]*[0,400000] optie intersect wl woensdag 14 januari 2004
wl woensdag 14 januari 2004
©2001-2024 WisFaq