\require{AMSmath} De buigpunten van de Gauskromme De functie die hoort bij de gauskromme isNou moet ik hiervan aantonen dat de buigpunten een x-coordinaat hebben van s of -sHoe pak ik dit aan.... jochem Student hbo - dinsdag 23 december 2003 Antwoord Een buigpunt treedt op, daar waar de tweede afgeleide nul wordt, en van teken wisselt.Je leidt dus de uitdrukking 2 maal af naar x. De regels voor afgeleiden heb je vast in de les gezien.Je stelt de bekomen uitdrukking gelijk en nul en je lost die op naar x. Je zal zien dat x=s en x=-s oplossingen zijn van deze vergelijking.Nog even controleren of de tweede afgeleide van teken wisselt in de bekomen punten.Koen Mahieu km dinsdag 23 december 2003 Re: De buigpunten van de Gauskromme ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De functie die hoort bij de gauskromme isNou moet ik hiervan aantonen dat de buigpunten een x-coordinaat hebben van s of -sHoe pak ik dit aan.... jochem Student hbo - dinsdag 23 december 2003
jochem Student hbo - dinsdag 23 december 2003
Een buigpunt treedt op, daar waar de tweede afgeleide nul wordt, en van teken wisselt.Je leidt dus de uitdrukking 2 maal af naar x. De regels voor afgeleiden heb je vast in de les gezien.Je stelt de bekomen uitdrukking gelijk en nul en je lost die op naar x. Je zal zien dat x=s en x=-s oplossingen zijn van deze vergelijking.Nog even controleren of de tweede afgeleide van teken wisselt in de bekomen punten.Koen Mahieu km dinsdag 23 december 2003
km dinsdag 23 december 2003
©2001-2024 WisFaq