Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 17524 

Re: Vraagstuk oplossen m.b.v. matrices

Hartelijk dank!
En zou mijn stelsel hierboven ook goed uitkomen? Want deze manier hebben we niet echt gezien?

Dank bij voorbaat,
Anne

Anne
3de graad ASO - zaterdag 13 december 2003

Antwoord

Je vraag was: los op m.b.v. matrices. Dat moet je dan ook doen toch? Bij jou zie ik dat niet... tenzij je het stelsel zou oplossen m.b.v. een matrix natuurlijk....

Maar je stelsel klopt niet. De eerste vergelijking klopt wel... alleen schrijf je 3x=2y en dat is niet goed... want 2x=3y en is juist 5x=3z... snap je? Als je dat doet, dan zou het kunnen.

WvR
zaterdag 13 december 2003

©2001-2024 WisFaq