\require{AMSmath} Welk punt ligt het dichts bij (1,0) Hai, Welk punt van de ellips y2=3-2x2 ligt het dichts bij (1,0)? Fleur Student hbo - zondag 7 december 2003 Antwoord voor een punt P =(X,Y) op de ellips geldt: Y2=3-2·X2 de afstand tot aan het punt (1,0) wordt gegeven door: √(X-1)2+Y2 substitueren van Y2 en minimaliseren in X (afgeleide) geeft nu het antwoord... MvdH zondag 7 december 2003 Re: Welk punt ligt het dichts bij (1,0) ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hai, Welk punt van de ellips y2=3-2x2 ligt het dichts bij (1,0)? Fleur Student hbo - zondag 7 december 2003
Fleur Student hbo - zondag 7 december 2003
voor een punt P =(X,Y) op de ellips geldt: Y2=3-2·X2 de afstand tot aan het punt (1,0) wordt gegeven door: √(X-1)2+Y2 substitueren van Y2 en minimaliseren in X (afgeleide) geeft nu het antwoord... MvdH zondag 7 december 2003
MvdH zondag 7 december 2003
©2001-2024 WisFaq