\require{AMSmath} Redeneren en bewijzen 2|n en 3|n Û 6|nlaat zien dat de propositie waar is? jennif Student hbo - zondag 23 november 2003 Antwoord Als 2|n dan kan je n ontbinden in de priemfactoren als:n=...·2·...Als 3|n dan....n=...·3·...Kortom: n=...·2·3·... dus 6|n. Zoiets? WvR zondag 23 november 2003 Re: Redeneren en bewijzen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
2|n en 3|n Û 6|nlaat zien dat de propositie waar is? jennif Student hbo - zondag 23 november 2003
jennif Student hbo - zondag 23 november 2003
Als 2|n dan kan je n ontbinden in de priemfactoren als:n=...·2·...Als 3|n dan....n=...·3·...Kortom: n=...·2·3·... dus 6|n. Zoiets? WvR zondag 23 november 2003
WvR zondag 23 november 2003
©2001-2024 WisFaq