\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 16268 Re: Hoe diep is deze put ? beste gk, bedankt voor deze oplossing maar ben even in de knoei om de t nu te bereken,kun dit even voordoen aub alvast bedankt Emilie 2de graad ASO - zondag 16 november 2003 Antwoord Een beginnetje (Ik weet niet hoe jij gewend bent kwadratische vergelijkingen op te lossen) 4,9t2=1360-340 t 4,9t2+340t-1360 =0 enz. gk zondag 16 november 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
beste gk, bedankt voor deze oplossing maar ben even in de knoei om de t nu te bereken,kun dit even voordoen aub alvast bedankt Emilie 2de graad ASO - zondag 16 november 2003
Emilie 2de graad ASO - zondag 16 november 2003
Een beginnetje (Ik weet niet hoe jij gewend bent kwadratische vergelijkingen op te lossen) 4,9t2=1360-340 t 4,9t2+340t-1360 =0 enz. gk zondag 16 november 2003
gk zondag 16 november 2003
©2001-2024 WisFaq