\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 15951 Re: Goniometrische ongelijkheden Bedankt voor uw snelle antwoord. Ik had het ook eerst met uw manier gedaan maar dan bekwam ik het volgende: Discriminant= (3-Ö3)2+12Ö3) x= [-(3-Ö3)+ (3-Ö3)2+12Ö3)]/ 6 of x= [-(3-Ö3)-(3-Ö3)2+12Ö3)]/ 6 Ik weet niet wat ik hiermee verkeerd doe dat dat geen -1 en Ö3/3 uitkomt? Kunt u me nogmaals verder helpen? Dank bij voorbaat. anne 3de graad ASO - zaterdag 8 november 2003 Antwoord De discriminant kan je verder uitwerken... en dan nog even de wortel nemen! Daar is wel iets grappigs aan de hand! (3-Ö3)2=32-2·3Ö3+3=12-6Ö3 WvR zaterdag 8 november 2003 Re: Re: Goniometrische ongelijkheden ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt voor uw snelle antwoord. Ik had het ook eerst met uw manier gedaan maar dan bekwam ik het volgende: Discriminant= (3-Ö3)2+12Ö3) x= [-(3-Ö3)+ (3-Ö3)2+12Ö3)]/ 6 of x= [-(3-Ö3)-(3-Ö3)2+12Ö3)]/ 6 Ik weet niet wat ik hiermee verkeerd doe dat dat geen -1 en Ö3/3 uitkomt? Kunt u me nogmaals verder helpen? Dank bij voorbaat. anne 3de graad ASO - zaterdag 8 november 2003
anne 3de graad ASO - zaterdag 8 november 2003
De discriminant kan je verder uitwerken... en dan nog even de wortel nemen! Daar is wel iets grappigs aan de hand! (3-Ö3)2=32-2·3Ö3+3=12-6Ö3 WvR zaterdag 8 november 2003
WvR zaterdag 8 november 2003
©2001-2024 WisFaq