Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 15783 

Re: Nog een voor mij erg moeilijke limiet

lim t®0 tan (t)/t=1,
lim t®0 tan(2t)/(2t)=1,
lim t®0 tan(2t)/t=2 ??,
lim t®0 t/tan(2t)=1/2,
lim t®0 (t/tan(2t))3=1/8 ???
Doe ik het nu goed?
Sorry voor de blijkbaar zo makkelijke vraag,maar ik zou niet weten aan wie ik het anders kan vragen (leren op afstand) en ik had alle vragen die al gesteld waren doorgelopen..., bedankt, charlotte

charlo
Student hbo - dinsdag 4 november 2003

Antwoord

Dat heb je goed gedaan!

cl
dinsdag 4 november 2003

©2001-2024 WisFaq