\require{AMSmath} Nog een voor mij erg moeilijke limiet lim t®0 t3/tan32t=?????? Wie helpt? charlo Student hbo - maandag 3 november 2003 Antwoord Ken je blabla (=de limiet voor t naar nul van) tan(t)/t? Dan ken je ook blabla van tan(2t)/(2t) Dan ken je ook blabla van tan(2t)/t Dan ken je ook blabla van t/tan(2t) Dan ken je ook blabla van (t/tan(2t))3 Blibli? (=lukt het zo?) cl maandag 3 november 2003 Re: Nog een voor mij erg moeilijke limiet Re: Nog een voor mij erg moeilijke limiet ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
lim t®0 t3/tan32t=?????? Wie helpt? charlo Student hbo - maandag 3 november 2003
charlo Student hbo - maandag 3 november 2003
Ken je blabla (=de limiet voor t naar nul van) tan(t)/t? Dan ken je ook blabla van tan(2t)/(2t) Dan ken je ook blabla van tan(2t)/t Dan ken je ook blabla van t/tan(2t) Dan ken je ook blabla van (t/tan(2t))3 Blibli? (=lukt het zo?) cl maandag 3 november 2003
cl maandag 3 november 2003
©2001-2024 WisFaq