Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 15772 

Re: Identiteiten oplossen

Ik had er ook al aan gedacht om het te bewijzen met A-B=0 maar dan kreeg ik te horen dat dat de opdracht niet was, dus ik denk dat ik dat deze keer ook niet ga risceren...
ik heb het al geprobeert met de verdubbelingsformules en dan loop ik altijd vast...
groetjes

Hanne
Iets anders - maandag 3 november 2003

Antwoord

Zoals ik zei: sin(a)=2sin(a/2)cos(a/2) en cos(a)=cos2(a/2)-sin2(a/2). Nu zou het toch echt moeten lukken hoor.

En die opmerking dat dat de vraag niet is, is TOTAAL onterecht. Geef mij de naam van die leerkracht eens :)

cl
maandag 3 november 2003

©2001-2024 WisFaq