\require{AMSmath} Basis logaritmes Kan iemand me aub uitleggen hoe ik 8log4 moet uitreken?soz dat het misschien stoem lijkt maar we hebben juist ne vervanger en jah...... tis zen eerste jaar Horie 3de graad ASO - zondag 12 oktober 2003 Antwoord 8log 4 = 2log 4/2log 8 = 2/3Zie Rekenregels machten en logaritmen Zie Formulekaart 3de graad ASO WvR zondag 12 oktober 2003 Re: Basis logaritmes ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan iemand me aub uitleggen hoe ik 8log4 moet uitreken?soz dat het misschien stoem lijkt maar we hebben juist ne vervanger en jah...... tis zen eerste jaar Horie 3de graad ASO - zondag 12 oktober 2003
Horie 3de graad ASO - zondag 12 oktober 2003
8log 4 = 2log 4/2log 8 = 2/3Zie Rekenregels machten en logaritmen Zie Formulekaart 3de graad ASO WvR zondag 12 oktober 2003
Zie Formulekaart 3de graad ASO
WvR zondag 12 oktober 2003
©2001-2024 WisFaq