\require{AMSmath} De primitieve bepalen van een functie met e-macht Wat is de primitieve van: f(x)=x·ex?alvast bedankt... RS Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 september 2003 Antwoord Als je graag wilt weten wat de primitieve is van:f(x)=x·ex kan hier onder klikken......of wil je ook graag weten hoe je dat kan weten?? WvR woensdag 17 september 2003 Re: De primitieve bepalen van een functie met e-macht ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de primitieve van: f(x)=x·ex?alvast bedankt... RS Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 september 2003
RS Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 17 september 2003
Als je graag wilt weten wat de primitieve is van:f(x)=x·ex kan hier onder klikken......of wil je ook graag weten hoe je dat kan weten?? WvR woensdag 17 september 2003
WvR woensdag 17 september 2003
©2001-2024 WisFaq