\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 14254 Re: Logaritmische vergelijking Hoe komt u aan n=1,3..... Peter Student universiteit - zaterdag 13 september 2003 Antwoord Zoals ik zei: met numerieke methoden om de nulpunten van f(n) = 10log(n)-n te vinden, zoals bijvoorbeeld de bissectiemethode of de methode van Newton-Raphson. cl zaterdag 13 september 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe komt u aan n=1,3..... Peter Student universiteit - zaterdag 13 september 2003
Peter Student universiteit - zaterdag 13 september 2003
Zoals ik zei: met numerieke methoden om de nulpunten van f(n) = 10log(n)-n te vinden, zoals bijvoorbeeld de bissectiemethode of de methode van Newton-Raphson. cl zaterdag 13 september 2003
cl zaterdag 13 september 2003
©2001-2024 WisFaq