\require{AMSmath} Logaritmische vgl vraag: 2- 1/2log(2x-1)=0 hoe werk je deze uit? en welke regels gebruik je hierbij? mvgr marien en andre andre Student universiteit - maandag 8 september 2003 Antwoord Hey, Welke van de 2 bedoel je juist? 1) 2 - [log(2x-1)]/2 = 0 (dus een 10-log) 2) 2 - 1/2log(2x-1 )= 0 Laat maar horen! :-) Koen maandag 8 september 2003 Re: Logaritmische vgl ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
vraag: 2- 1/2log(2x-1)=0 hoe werk je deze uit? en welke regels gebruik je hierbij? mvgr marien en andre andre Student universiteit - maandag 8 september 2003
andre Student universiteit - maandag 8 september 2003
Hey, Welke van de 2 bedoel je juist? 1) 2 - [log(2x-1)]/2 = 0 (dus een 10-log) 2) 2 - 1/2log(2x-1 )= 0 Laat maar horen! :-) Koen maandag 8 september 2003
Koen maandag 8 september 2003
©2001-2024 WisFaq