\require{AMSmath} Bepalen functie Hallo, Gevraagd wordt: Welke functie g wordt bedoeld in g'(x)=2g(x) Help... Dirk Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 8 september 2003 Antwoord Hoi Dirk, Een hele flauwe is natuurlijk g(x)=0. Denk eens aan een functie met een e-macht, als bovenstaand antwoord niet voldoende is. Als je er niet uitkomt reageer dan nog maar even. groet, Casper cz maandag 8 september 2003 Re: Bepalen functie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Gevraagd wordt: Welke functie g wordt bedoeld in g'(x)=2g(x) Help... Dirk Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 8 september 2003
Dirk Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 8 september 2003
Hoi Dirk, Een hele flauwe is natuurlijk g(x)=0. Denk eens aan een functie met een e-macht, als bovenstaand antwoord niet voldoende is. Als je er niet uitkomt reageer dan nog maar even. groet, Casper cz maandag 8 september 2003
cz maandag 8 september 2003
©2001-2024 WisFaq