Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 14053 

Re: Gauss-eliminatie

hai,

Nu heb ik

x´= -7/13
y´= 54/91
z´= -8/91

Klopt dat? En wat zijn dan x, y en z (zonder accent)?
Sorry voor al die vragen

gr. Angela

Angela
Student universiteit - zondag 7 september 2003

Antwoord

Dat klopt. En de x,y,z zonder accenten zijn dan gewoon de omgekeerde breuken. Want je stelde x'=1/x dus is x=1/x' dus de omgekeerde breuk.

Groetjes,

Koen

km
zondag 7 september 2003

©2001-2024 WisFaq