\require{AMSmath} Gauss-eliminatie Hoe doe je het dan met dit stelsel: 1/x + 2/y - 4/z = 1 2/x + 3/y + 8/z = 0 -1/x + 9/y + 10/z = 5 Misschien dat je een voorbeeldje kunt geven zodat ik deze zelf kan maken. Liefs Angela Angela Student universiteit - zondag 7 september 2003 Antwoord Stel x'=1/x , y'=1/y en z'=1/z en pas de traditionele gauss-reductie toe. Koen Mahieu km zondag 7 september 2003 Re: Gauss-eliminatie ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe doe je het dan met dit stelsel: 1/x + 2/y - 4/z = 1 2/x + 3/y + 8/z = 0 -1/x + 9/y + 10/z = 5 Misschien dat je een voorbeeldje kunt geven zodat ik deze zelf kan maken. Liefs Angela Angela Student universiteit - zondag 7 september 2003
Angela Student universiteit - zondag 7 september 2003
Stel x'=1/x , y'=1/y en z'=1/z en pas de traditionele gauss-reductie toe. Koen Mahieu km zondag 7 september 2003
km zondag 7 september 2003
©2001-2024 WisFaq