\require{AMSmath} Bewijs afgeleide f(x)=eg(x) Hoi, Heeft iemand het bewijs van de afgeleide vanf(x)=eg(x) == eg(x) · g'(x)? Jurgen Student universiteit - vrijdag 18 juli 2003 Antwoord Dit is een voorbeeld van de kettingregel voor differentiëren: Stel f(x) = h(g(x)) Dan f'(x) = h'(g(x))·g'(x). In jouw geval is h(x) = ex. Een bewijs van de kettingregel zal in elk handboek calculus te vinden zijn. Op de volgende site staat ook een (technisch) bewijs: Proof of the Chain Rule wh vrijdag 18 juli 2003 Re: Bewijs afgeleide f(x)=eg(x) ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, Heeft iemand het bewijs van de afgeleide vanf(x)=eg(x) == eg(x) · g'(x)? Jurgen Student universiteit - vrijdag 18 juli 2003
Jurgen Student universiteit - vrijdag 18 juli 2003
Dit is een voorbeeld van de kettingregel voor differentiëren: Stel f(x) = h(g(x)) Dan f'(x) = h'(g(x))·g'(x). In jouw geval is h(x) = ex. Een bewijs van de kettingregel zal in elk handboek calculus te vinden zijn. Op de volgende site staat ook een (technisch) bewijs: Proof of the Chain Rule wh vrijdag 18 juli 2003
wh vrijdag 18 juli 2003
©2001-2024 WisFaq