\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 11634 Re: Voorwaardelijke kans zou ket dan kunnen dat P(A) = 25/32 en P(B) = 10 /32 is ? alvast bedankt voor de bevestiging ? ben 3de graad ASO - maandag 2 juni 2003 Antwoord Nee. P(A)= 1-P(alleen jongens)-p(alleen meisjes)=1-1/32-1/32 =30/32 P(B)= 1-P(0 meisjes)-P(1 meisje)=1-1/32-5/32=26/32 Met vriendelijke groet JaDeX jadex dinsdag 3 juni 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
zou ket dan kunnen dat P(A) = 25/32 en P(B) = 10 /32 is ? alvast bedankt voor de bevestiging ? ben 3de graad ASO - maandag 2 juni 2003
ben 3de graad ASO - maandag 2 juni 2003
Nee. P(A)= 1-P(alleen jongens)-p(alleen meisjes)=1-1/32-1/32 =30/32 P(B)= 1-P(0 meisjes)-P(1 meisje)=1-1/32-5/32=26/32 Met vriendelijke groet JaDeX jadex dinsdag 3 juni 2003
jadex dinsdag 3 juni 2003
©2001-2024 WisFaq