De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Bewijs uit het ongerijmde

 Dit is een reactie op vraag 28371 
In symbolen?

Bart
Student universiteit België - donderdag 16 februari 2023

Antwoord

  1. $(\forall x)(x=x)$
  2. $(\forall x)(x\in\emptyset \leftrightarrow x\neq x)$
  3. $(\forall x)(x\notin A \rightarrow x=x)$
  4. $(x\in\emptyset \land x\notin A)\rightarrow(x\neq x\land x=x)$
  5. $\neg(x\in\emptyset \land x\notin A)$
  6. $x\in\emptyset \rightarrow x\in A$

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 16 februari 2023



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3