De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Invariante verhouding projectieve meetkunde

 Dit is een reactie op vraag 89476 
De reden dat L=M=0 is omdat c en d lineair onafhankelijk zijn? En klopt het dan dat K=N=1 nodig is voor de afleiding?

Jan
Student universiteit - zondag 29 maart 2020

Antwoord

Inderdaad, $L=M=0$ komt van de onafhankelijkheid. Ik heb zelf niet gebruikt dat $K=N=1$.

kphart
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 30 maart 2020



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3