To print higher-resolution math symbols, click the
Hi-Res Fonts for Printing button on the jsMath control panel.

jsMath
Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Bepaal een vectorvoorstelling

 Dit is een reactie op vraag 89384 
Ik kom nu uit op 2ab=0 \Rightarrow a=0 of b=0. Dit is de nulvector lijkt me niet goed.

mboudd
Leerling mbo - zaterdag 21 maart 2020

Antwoord



Nee. Het is a=0 en dan doet b er verder niet zoveel toe, neem bijvoorbeeld b=1. Of b=0 en dan neem je bijvoorbeeld a=1. Had je tekening gezien? Kijk nog maar 's en ga na dat dat klopt!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 21 maart 2020
 Re: Re: Bepaal een vectorvoorstelling 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics