De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Wat is de afstand van twee bollen?

 Dit is een reactie op vraag 84437 
Volgens mij heb je gelijk.
Dit antwoord gaat nu alleen in op deel 1.
De formule hebben we foutief omgewerkt.
Moet zijn:
x=d·(1/factor-1)
waarbij factor = ((1-e) / $\frac{\pi}{3}$√2)^1/3
Bijv. stel e=0,63 en d=1,32 dan wordt x=0,34 ipv x=0,35.

Andersom: e=1-$\frac{\pi}{3}$√2) (d/(x+d)3

Awad,
Student universiteit - vrijdag 19 mei 2017

Antwoord

Hallo Awad en anderen,

Het is volstrekt onduidelijk wat je nu van ons wilt. De formule die je nu geeft, is wiskundig gezien hetzelfde als je vorige formule. Daarvan heb ik al aangegeven dat deze onjuist is. We vallen dus in herhaling. Je stelt verder ook geen vraag meer, er valt dus geen antwoord te geven.
Mocht je nog iets van ons willen, stel dan een goed gedefinieerde vraag, anders komen we niet verder.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 19 mei 2017
 Re: Re: Re: Wat is de afstand van twee bollen? 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3