De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Standaardafwijking pak suiker

 Dit is een reactie op vraag 74347 
Ontzettend bedankt voor dit heldere en duidelijke antwoord.
Voor mij vallen nu een aantal puzzelstukjes op zijn plaats.
Op de GR heb ik de functie Normalcdf gevonden, waardoor het een stuk makkelijker wordt om deze vraagstukken te beantwoorden.
Ik krijg er alleen s= 0,91 uit, maar vaak krijg je voor het antwoord geen punten toch, alleen voor de uitwerking en stappen die je maakt.
Bedankt :-)

Sanne
Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 19 november 2014

Antwoord

Hallo Sanne,

Fijn dat de aanpak van dit soort vragen nu duidelijker is. Het is wel vreemd dat jij vindt: s=0,91 terwijl ik vind: s=0,95. Dit wijst er toch op dat jij ergens iets anders doet dan ik. Controleer nog eens zorgvuldig of je percies dezelfde waarden hebt ingevuld.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 19 november 2014
 Re: Re: Standaardafwijking pak suiker 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3