Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Differentiëren van een functie f

 Dit is een reactie op vraag 71219 
Maar als ik deze functie dan zo ga differentiëren dan kom ik op het verkeerde uit:

f(x)=s(1-Ös)2
f'(x)=2s(1-Ös)·(-0,5s-0,5)
=2s(1-Ös)·(-1/2Ös)

groetjes

Alex
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 28 oktober 2013

Antwoord

Moet dat niet f(s) zijn dan? f'(x)=0
Als je een functie hebt die bestaat uit het product van twee of meerdere functies dan gebruik je de productregel.
Nog niet gehad?
Schrijf dan de functie als één functie...
Welk boek gebruik je?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 28 oktober 2013
 Re: Re: Re: Differentiëren van een functie f 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics