De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Factorstelling

 Dit is een reactie op vraag 9062 
Hoe kun je zien dat x=1 een nulpunt is?

A. Sla
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 13 november 2012

Antwoord

Dat kan je niet zien. Maar je kunt wel vrij snel controleren of x=1 of x=-1 mogelijk oplossing zijn. Meestal probeer je dan ook x=-2 en x=2 even, dat gaat nog net uit je hoofd

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 13 november 2012



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3