|
|
\require{AMSmath}
Re: Raakvlak
even over de normaalvector: ik heb wat u daar heeft gedaan toegepast op mijn functie: 2x-y=3 x+z=1 ik heb de punten a(1;-1;2) B( 4;1;-3) c (0;-3;1) dus heb ik de richtingsvectoren AB: ( 3,2,-5) BC:(4;4;-4) daaruit krijg ik de vergelijking 3a+2b-5c =0 4a+4b-4c=0 maar nu zit ik vast?
dslf
Student universiteit België - maandag 13 augustus 2012
Antwoord
Goede avond Lies, Het spijt me om te zeggen dat ik niet precies weet wat de vraag is. Ik zie niet waar je naartoe wilt. Zou je iets meer informatie kunnen geven van wat de bedoeling is en misschien nog meer gegevens? Wat is het idee achter de som? Of is het de bedoeling om een normaalvector te beschrijven van het vlak dat loopt door de punten A, B en C? Maar daarmee wacht ik eerst even tot dat ik preciezer weet wat de bedoeling is. Sorry. Mvg Thijs Bouten
|
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 14 augustus 2012
|
|
home |
vandaag |
bijzonder |
gastenboek |
statistieken |
wie is wie? |
verhalen |
colofon
©2001-2024 WisFaq - versie 3
|