Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Schetsen functies

 Dit is een reactie op vraag 58026 
Ok vriendelijk bedankt een vraagje nog
3px=1/2p+kp
Hoe kom ik aan 1/2p+kp?

Ivo
Student hbo - dinsdag 20 januari 2009

Antwoord

Onthouden: Als cos(x)=0 dan x=1/2p+kp
Zie 6. Goniometrische vergelijkingen oplossen.
Maar dat kan je nu juist wel weer heel goed uit de grafiek van de cosinus halen!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 20 januari 2009
 Re: Re: Schetsen functies 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics