Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Schetsen functies

 Dit is een reactie op vraag 58027 
Volgende antwoord staat weer foutief in het boek
cos(2px+1/2p)=0
Geeft:
cos(x)=0 x=1/2p+kp
2px=1/2p+kp
Geeft snijpunten:1/4+1/2k
Periode=1
Even controleren of ik het helemaal snap nu
Alvast bedankt

Ivo
Student hbo - dinsdag 20 januari 2009

Antwoord

Nou nee...
cos(2px+1/2p)=0
2px+1/2p=1/2p+k·p
2px=k·p
x=k·1/2

Toch?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 20 januari 2009
 Re: Re: Re: Re: Schetsen functies 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics