De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Wortel

 Dit is een reactie op vraag 47311 
Dus e=x1/x2+x2/x1.
Op een noemer brengen levert

dit gedeelte begrijp ik niet

jop
2de graad ASO - maandag 4 december 2006

Antwoord

x1/x2+x2/x1=
(x1·x1)/(x1·x2)+(x2·x2)/(x1·x2)=
(x1)2/(x1·x2)+(x2)2/(x1·x2)=
((x1)2+(x2)2)/(x1·x2)

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 4 december 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3