De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Prooi roofdier model --> evenwichtswaarde berekenen

 Dit is een reactie op vraag 46869 
jah idd dat zijn de antwoorden maar nou begrijp ik eigenlijk nog steeds niet hoe je op r=500/3 en p=750 komt qua berekening?

jon
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 1 oktober 2006

Antwoord

DP=0 dus:
(0.25-0.0015·R(t-1))·P(t-1)=0 dus:
0.25-0.0015·R(t-1)=0 of P(t-1)=0
Zie boven!

Denk aan: als a·b=0 dan a=0 of b=0.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 1 oktober 2006
 Re: Re: Prooi roofdier model --> evenwichtswaarde berekenen 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3