De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Lengte van de som van de loodlijnen

 Dit is een reactie op vraag 14668 
Maar wat als je cirkel hebt met straal 4 verdeeld in 12 gelijke delen? Dan zit ik vast met de bovenstaande methode. Hulp aub, binnen twee dagen examen...

bavo
3de graad ASO - maandag 12 juni 2006

Antwoord

Toch is het (denk ik) niet 'iets heel' anders:

q45911img1.gif

MA=4
MV1=...

Tja... met ÐAMV1=30° moet je daar toch wel iets zinnigs over kunnen zeggen, zou ik denken:

q45911img2.gif

..en dan precies zo als eerst...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 13 juni 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3