Re: Re: Parabool oppervlakte Dit is een reactie op vraag 92285 Hoe bent u aan de tweede stap gekomen? R. 3de graad ASO - vrijdag 11 juni 2021 Antwoord De lijn door PQ heeft als vergelijking: $ y = - 2x + 4 $ Dus: $ \eqalign{ & y = - 2x + 4 \cr & 2x = - y + 4 \cr & x = - \frac{1} {2}y + 2 \cr} $ vrijdag 11 juni 2021 ©2001-2024 WisFaq
Hoe bent u aan de tweede stap gekomen? R. 3de graad ASO - vrijdag 11 juni 2021
R. 3de graad ASO - vrijdag 11 juni 2021
De lijn door PQ heeft als vergelijking: $ y = - 2x + 4 $ Dus: $ \eqalign{ & y = - 2x + 4 \cr & 2x = - y + 4 \cr & x = - \frac{1} {2}y + 2 \cr} $ vrijdag 11 juni 2021
vrijdag 11 juni 2021