\require{AMSmath}
WisFaq - de digitale vraagbaak voor wiskunde en wiskunde onderwijs


Printen

Re: Re: Re: Re: Vector berekenen

 Dit is een reactie op vraag 91319 
ja klopt, dankuwel! ik kom dan als enige vergelijking c + d = 0 uit. c zou -1 moeten zijn en d = 1, maar ik ben niet zeker over mijn denkwijze. ik maak er c = -d van dan is c = 1 en d = -1 en dit is dus omgekeerd. misschien is dit een gekke vraag maar hoe zou ik dit het best kunnen oplossen?

melike
Student universiteit België - woensdag 13 januari 2021

Antwoord

Wat je krijgt is dat voor elke $d$ de vector
$$\binom{-d}{d}
$$een oplossing is, $d$ is vrij te kiezen; in het modelantwoord is kennelijk $d=1$ genomen. Maar $d=-1$, of $d=25$, mag ook.

kphart
woensdag 13 januari 2021

 Re: Re: Re: Re: Re: Vector berekenen 

©2001-2024 WisFaq