Re: Re: Re: Re: Lineaire DV Dit is een reactie op vraag 91186 is dit ook een correcte oplossing? (zie foto) melike Student universiteit België - dinsdag 15 december 2020 Antwoord Nee, je begaat daar een zeer elementaire rekenfout die neerkomt op $$\frac{a+c}b = a+\frac bc $$dit soort fouten mag je op de universiteit niet meer maken. kphart dinsdag 15 december 2020 Re: Re: Re: Re: Re: Lineaire DV ©2001-2024 WisFaq
is dit ook een correcte oplossing? (zie foto) melike Student universiteit België - dinsdag 15 december 2020
melike Student universiteit België - dinsdag 15 december 2020
Nee, je begaat daar een zeer elementaire rekenfout die neerkomt op $$\frac{a+c}b = a+\frac bc $$dit soort fouten mag je op de universiteit niet meer maken. kphart dinsdag 15 december 2020
kphart dinsdag 15 december 2020