Fibonacci en de driehoek van Pascal Wat hebben de getallen van Fibonacci met de driehoek van Pascal te maken? Lizett Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 30 december 2001 Antwoord Fib(n)= n–1 k=0 ( n–k–1 k ) Zie bron zondag 30 december 2001 Re: Fibonacci en de driehoek van Pascal ©2001-2025 WisFaq
Wat hebben de getallen van Fibonacci met de driehoek van Pascal te maken? Lizett Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 30 december 2001
Lizett Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 30 december 2001
Fib(n)= n–1 k=0 ( n–k–1 k ) Zie bron zondag 30 december 2001
Zie bron
zondag 30 december 2001