Integraal oefening Beste,Ik weet niet hoe ik deze oefening moet oplossen:∫tan(ln(√x))/x dxGroetjes,Mohamed Mohame 3de graad ASO - zaterdag 30 mei 2020 Antwoord Goed kijken: \int \tan(\tfrac12\ln x)\cdot\frac1x\,\mathrm{d}x probeer een substitutie: u=\ln x. kphart zaterdag 30 mei 2020 ©2001-2025 WisFaq
Beste,Ik weet niet hoe ik deze oefening moet oplossen:∫tan(ln(√x))/x dxGroetjes,Mohamed Mohame 3de graad ASO - zaterdag 30 mei 2020
Mohame 3de graad ASO - zaterdag 30 mei 2020
Goed kijken: \int \tan(\tfrac12\ln x)\cdot\frac1x\,\mathrm{d}x probeer een substitutie: u=\ln x. kphart zaterdag 30 mei 2020
kphart zaterdag 30 mei 2020