Wat is hier de afgeleide? Wat is de afgeleide van a2z/z1/2 mark Student universiteit België - zondag 3 oktober 2010 Antwoord Ik neem aan dat je f(z)=... bedoelt. In dat geval:$\eqalign{ & f(z) = \frac{{a^{2z} }}{{\sqrt z }} \cr & f'(x) = \frac{{2a^{2z} \cdot \ln (a)}}{{\sqrt z }} - \frac{{a^{2z} }}{{2\sqrt {z^3 } }} \cr} $Zoiets? zondag 3 oktober 2010 ©2001-2025 WisFaq
Wat is de afgeleide van a2z/z1/2 mark Student universiteit België - zondag 3 oktober 2010
mark Student universiteit België - zondag 3 oktober 2010
Ik neem aan dat je f(z)=... bedoelt. In dat geval:$\eqalign{ & f(z) = \frac{{a^{2z} }}{{\sqrt z }} \cr & f'(x) = \frac{{2a^{2z} \cdot \ln (a)}}{{\sqrt z }} - \frac{{a^{2z} }}{{2\sqrt {z^3 } }} \cr} $Zoiets? zondag 3 oktober 2010
zondag 3 oktober 2010