Re: Aantal vierkanten in een roosterpapier van 10x10 Dit is een reactie op vraag 53672 ...dus als je een roosterpapier van 10 bij 10 pakt, dan wordt het 100 + 81 + 64 + 49 + 36 + 25 + 16 + 4 + 1 mogelijkheden en dat is samen 385? bedankt voor uw reactie Eef La Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 6 januari 2008 Antwoord Lijkt me helemaal in orde...P.S.Wiskundig zou je dat zo kunnen noteren:$\sum\limits_{n = 1}^{10} {{n^2}} = 385$...en dat is toch wel geinig... zondag 6 januari 2008 ©2001-2024 WisFaq
...dus als je een roosterpapier van 10 bij 10 pakt, dan wordt het 100 + 81 + 64 + 49 + 36 + 25 + 16 + 4 + 1 mogelijkheden en dat is samen 385? bedankt voor uw reactie Eef La Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 6 januari 2008
Eef La Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 6 januari 2008
Lijkt me helemaal in orde...P.S.Wiskundig zou je dat zo kunnen noteren:$\sum\limits_{n = 1}^{10} {{n^2}} = 385$...en dat is toch wel geinig... zondag 6 januari 2008
zondag 6 januari 2008