Integreren f(x)=1/(1-x²) Hoe ik de functie f(x)=1/(1-x2) kan integreren. Kunt u me misschien uitleggen hoe ik deze functie kan het beste kan integreren? Met breuksplitsing of met partiele integratie en hoe ik dit kan aanpakken? Roel Leerling mbo - maandag 3 september 2007 Antwoord Schrijf: Bepaal A en B en gebruik: Dan moet het lukken... Zie ook Breuksplitsen maandag 3 september 2007 ©2001-2024 WisFaq
Hoe ik de functie f(x)=1/(1-x2) kan integreren. Kunt u me misschien uitleggen hoe ik deze functie kan het beste kan integreren? Met breuksplitsing of met partiele integratie en hoe ik dit kan aanpakken? Roel Leerling mbo - maandag 3 september 2007
Roel Leerling mbo - maandag 3 september 2007
Schrijf: Bepaal A en B en gebruik: Dan moet het lukken... Zie ook Breuksplitsen maandag 3 september 2007
maandag 3 september 2007